علی لدنی، تهیهکننده مجموعه تلویزیونی "قرارمون یادت نره" به خبرنگار مهر گفت: ما قصد داشتیم این مجموعه را برای پخش در هفته دفاع مقدس برسانیم، اما هنوز تولید را شروع نکردیم. زمان تولید بعد از مذاکره با مسعود دهنمکی مشخص میشود.
مجموعه تلویزیونی "قرارمون یادت نره" در 20 قسمت 45 دقیقهای قرار بود زمستان سال 88 به سفارش شبکه یک تهیه میشود، اما مسعود دهنمکی درگیر ساخت مجموعه نوروزی "دارا و ندار" برای شبکه تهران شد. دهنمکی با ساخت "قرارمون یادت نره" دومین تجربه ساخت مجموعهسازی را کسب میکند.
لوکیشنهای این مجموعه شهرک سینمایی انقلاب و دفاع مقدس، مناطق عملیاتی جنوب کشور، اروند کنار و شلمچه است.
لدنی تهیهکنندگی مجموعههای "سالهای مشروطه"، "عمارت فرنگی"، "شب هزار و یکم"، "از یاد رفته" و "حبیب آقا" و فیلمهای تلویزیونی "دست عشق"، "پای پیاده"، "دهخدا"، "کرانههای کبود"، "رز سرخ"، "خلوت صبح" و... را در کارنامه دارد.
مجموعه نوروزی "دارا و ندار" حاشیههای زیادی داشت ، چرا که منتقدان نظرات مختلفی درباره آن داشتند. دهنمکی در وبلاگ خودش به منتقدان واکنشهای تندی نشان داد او دریکی از پستهایش آورده است: واکنش پرخاشگرانه و بسیج تمام عیار لشکر سایتها و روزنامهها و منتقدین بر علیه یک سریال به قول آقایان ضعیف و دیده نشده توسط مخاطبان چه دلایلی می تواند داشته باشد؟ اگر این سریال اینقدر ضعیف و کم محتوا و بی مخاطب بوده پس این همه جلز ولز و هتاکی و خط و نشان کشیدن به جای نقد کارشناسانه برای چیست؟
یکی از منتقدان دهنمکی، فرجالله سلحشور بود و دهنمکی هم در پاسخ به او در وبلاگ شخصیاش از مجموعه تلویزیونی "یوسف پیامبر" انتقاد کرد.
البته خشایار الوند و رضا مقصودی هم از منتقدان دهنمکی بودند. الوند که طراح اولیه مجموعه "دارا و ندار" بود، اعلام کرد این مجموعه بعد از ساخت دو تفاوت عمده کرد. همچنین به گفته او در طول 30 سال بعد از انقلاب تاکنون اثری نبوده که تا این حد به لهجه و زبانهای مختلف توهین کند.
بعد از گفتگوهای الوند و مقصودی با خبرگزاریها و نشریات مبنی بر اینکه متون آنها توسط افراد گمنام بازنویسی شده که تاکنون فیلمنامه ننوشتند به مذاق بازنویسان این مجموعه خوش نیامد و واکنش نشان دادند.
نظر شما